Inspreken en verzenden

Inspreken zoals u dat wilt, zonder u druk te hoeven maken of de zin wel goed loopt, of u duidelijk articuleert en niet te snel praat en op de juiste momenten een adempauze inlast. Allemaal zaken die wel noodzakelijk zijn voor een correcte automatische transcriptie van uw dictaat. En dan hebben we het nog niet eens over de juiste spelling van specifiek jargon of eigennamen en begrip van de context.

Stuur ons de met uw telefoon of recorder gemaakte opname via e-mail of WhatsApp.

Geen omkijken meer naar

Wij maken één keer van tevoren met u afspraken over levertijd, leverwijze, tarief en verslagvorm en u kunt daarna volstaan met het verzenden van de opname. Ook kunnen we bijvoorbeeld afspreken om één keer per maand te factureren als het steeds gaat om veel korte opnamen.

Vervolgens hoeft u alleen maar uw opnamen te verzenden en kunt u de transcripties verwachten conform de met u gemaakte afspraken.

Wij gaan aan de slag

De coördinator ziet uw opname binnenkomen, zorgt dat de (vaste) transcribent ermee aan de slag gaat en dat de transcriptie naar u wordt verzonden conform de met u gemaakte afspraken.

 Spreekt deze transcriptieservice u aan? Neem dan zeker even contact met ons op via ons contactformulier of vraag een offerte aan.

White Paper
"U heeft transcripties nodig?"

In deze White Paper leggen we u precies uit waarom en hoe u zo'n klus beter kunt uitbesteden. 
Plus: we geven een aantal gratis adviezen over het maken van opnamen. 

Uw inschrijving is gelukt. De white paper ontvangt u zo snel mogelijk in uw mailbox.