Lovende woorden van onze klanten

Onderzoekcentrum (RGOc)

“Transcriberen.nl werkt snel en nauwkeurig. Gemaakte afspraken worden nagekomen en als je per ongeluk iets verkeerd in de cliëntomgeving zet, is het binnen 10 minuten opgelost. De transcripten zien er verzorgd uit, zijn juist gespeld en grammaticaal correct. Ik zou iedereen transcriberen.nl aanbevelen.”

    
Suzanne Kroon En Rob Giel Onderzoekcentrum (RGOc)

KPMG

“Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Marinka Transcriberen. De transcripties waren nauwkeurig en volledig, zelfs van twee uur durende focusgroepen. De communicatie was tijdig en duidelijk en afspraken werden nagekomen.”

TEN HAVE Change Management

“De transcripties worden zeer zorgvuldig en correct uitgewerkt. Daarnaast verloopt de communicatie met transcriberen.nl heel soepel en zijn de transcripties snel klaar. Het was fijn samenwerken op deze manier!”

    

Vilans

“Onze geluidsfragmenten kunnen op een gemakkelijke wijze online worden geüpload, waarna ze binnen een zeer korte tijd heel keurig en accuraat worden getranscribeerd. Ook de communicatie vinden wij erg prettig. We worden snel op de hoogte gehouden wan beschikbare transcipten. Bij Marinka® Transcriberen.nl zijn ook nog eens heel flexibel.”

Rijksconsultants

“Mijn ervaring met de werkwijze van Transcriberen.nl: meedenken vooraf, heldere verwachtingen scheppen en deze snel waarmaken. En het product? Prima transcripties die voor mijn doel een in 1x-goed percentage haalden van 100%.”

    

UMCG

Accuraat, snel, consciëntieus, goed bereikbaar, betrouwbaar en veilig. Marinka weet al deze eigenschappen in te zetten en zo voor mij de geknipte partner om onze sensitieve interviews te transcriberen. Tevens toont ze dat ze goed voor haar team zorgt. Dat komt uiteindelijk de klant ten goede. En dit alles gecombineerd met enthousiasme en vrolijkheid.

VU

“Snel en prima werk! Transcriberen.nl heeft flink aantal Amerikaans Engelse interviews getranscribeerd op een goede en professionele manier”

Leyden Acedemy

Leyden Academy on Vitality and Ageing heeft goede ervaringen met Marinka Transcriberen.nl en haar team van transcribenten. Wat ons vooral zo aanspreekt is dat Marinka oprecht nieuwsgierig is naar nieuwe ontwikkelingen in wensen van klanten en geen moeite uit de weg gaat om daarop aan te sluiten.

    
Antoinette Reerink | Scientific Staff

Uitblinken

Klanten staan bij Marinka bovenaan. Al jaren verzorgen zij en haar medewerkers transcripties voor mij. Altijd op tijd en kwalitatief goed. Zelfs als het met de planning een keer heel spannend wordt, dan regelt ze het gewoon voor me. Ik voel me echt klant!

    
Ineke Walravens

Linda Graanoogst

Marinka en haar team zijn super om mee samen te werken. Ze werken zeer accuraat, denken mee en leveren goed werk. Ze komen altijd hun afspraken na en waar het kan, komen zij met verrassende oplossingen. De transcripties zijn altijd netjes uitgewerkt en goed verzorgd. Ze doen altijd graag een stap extra en zorgen dat het op en top geregeld is. Ik ben heel blij dat ik regelmatig met dit team samen mag werken.

Hanze Hogeschool

Het team van transcriberen.nl reageerde vlot op mijn mailtjes en gaf duidelijke informatie. Vanwege onverwachte drukte duurde het uitvoeren van één van de opdrachten iets langer dan ik gewend was maar daarover werd duidelijk gecommuniceerd. Voor vervolgopdrachten zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten

    
Vera Verhage / Sociale Studies

Stadion Feyenoord

“Naar volle tevredenheid besteden wij al enkele jaren het transcriberen van onze jaarvergadering uit. Dit is een aanzienlijke opdracht, maar de transcriptie wordt altijd nauwkeurig, volledig en binnen de afgesproken tijd uitgewerkt. De samenwerking met Marinka® Transcriberen.nl ervaren wij als zeer prettig”.

White Paper
"U heeft transcripties nodig?"

In deze White Paper leggen we u precies uit waarom en hoe u zo'n klus beter kunt uitbesteden. 
Plus: we geven een aantal gratis adviezen over het maken van opnamen. 

Uw inschrijving is gelukt. De white paper ontvangt u zo snel mogelijk in uw mailbox.