Marinka® als merk!

Marinka als merk bij transcriberenMisschien heb je het in 2017, bewust of onbewust, al gezien?! Er staat tegenwoordig een klein tekentje naast de naam MARINKA®.
Stilletjes hebben we dit gedaan, maar nu is het tijd om daar dieper op in te gaan. Het is namelijk niet zo maar gebeurd. Er is lang over nagedacht en er zijn heel goede redenen om met Marinka als merk door het leven te gaan.

Voor de meeste klanten van www.transcriberen.nl (en de Online Business Manager) is Marinka hét gezicht, de uitstraling van het bedrijf en de expert.
Echter zij doet het helemaal niet alleen! Ja, ze stuurt de boel aan, heeft het eerste contact met de opdrachtgevers, coördineert en bepaalt de kwaliteit van het geleverde werk.
Achter MARINKA® transcriberen.nl bevindt zich een heel team. Een team van experts op diverse gebieden als transcriberen, onderzoeken, vertalingen en veel meer. Iedereen voldoet hierbij aan de gestelde normen die bij MARINKA® horen. Om ervoor te zorgen dat de uitstraling en de borging van kwaliteit, kennis en kunde gelijk is, is de keuze gemaakt om MARINKA® als merk te registreren.

Waar staat MARINKA® dan voor?
​MARINKA® staat voor:

  1. Professionaliteit
  2. Uitstekende kwaliteit
  3. Eerlijk en deskundig advies

Wat mag je van MARINKA® verwachten?

Het werk is bij MARINKA® in goede handen; men kan het werk met een gerust hart wegleggen bij dit professionele team Het team van MARINKA® transcriberen.nl werkt namelijk mee aan de groei van de ondernemer of organisatie vanuit de gestelde kernwoorden. Zij enthousiasmeren de klanten en laten je graag ervaren dat het allemaal goed komt!
Dus ook wanneer je niet direct zaken kunt doen met Marinka zelf, dan staat het team van MARINKA® transcriberen.nl niet zomaar klaar om het even over te nemen. Nee, dat gebeurt met dezelfde professionaliteit, kwaliteit en een hoge mate van eerlijk advies!

Had je het al gezien in 2017? In 2018 ga je MARINKA® steeds vaker zien!
Gaan wij jou dit jaar ook vaker zien?

 

Stuur ons een bericht
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram