Uw podcast of video toegankelijker maken

Uw podcast of video bevat een schat aan informatie. En die wilt u natuurlijk met een zo’n groot mogelijk publiek delen. Maar zonder transcriptie sluit u onbewust flink wat mensen uit. Bijvoorbeeld dove of slechthorende mensen of mensen die de taal niet zo goed verstaan. U kunt de transcriptie gebruiken om een ondertiteling te (laten) maken of u voegt de transcriptie als document toe aan uw podcast of video.

Uw podcast of video beter vindbaar maken.

De meeste mensen zoeken naar informatie via een zoekmachine op internet. Sec een beeld- en/of geluidsopname wordt niet gevonden door een zoekmachine, maar ondertiteling van een video kan wel worden uitgelezen en in de inhoud van een transcriptiedocument kan wel worden gezocht. En zo is er een grotere kans dat uw podcast of video in de zoekresultaten verschijnt.

Uw podcast of video laten transcriberen door Marinka® Transcriberen.nl

Een vlekkeloze ondertiteling hoort deel uit te maken van uw podcast of video waar u zoveel zorg aan hebt besteed.  Dus geen spelfouten of rare woorden die door een automatische transcriptie zijn ‘verstaan’. Van ons krijgt u een foutloze transcriptie, gemaakt door transcribenten die de inhoud van uw podcast of video begrijpen en op de juiste plaatsen leestekens zetten zodat de ondertiteling natuurlijk meeloopt.

White Paper
"U heeft transcripties nodig?"

In deze White Paper leggen we u precies uit waarom en hoe u zo'n klus beter kunt uitbesteden. 
Plus: we geven een aantal gratis adviezen over het maken van opnamen. 

Uw inschrijving is gelukt. De white paper ontvangt u zo snel mogelijk in uw mailbox.