Referenties

x. Mikis de Winter

Hoofd Bedrijfsbureau Directie Vastgoedbeheer

“Mijn ervaring met de werkwijze van Transcriberen.nl: meedenken vooraf, heldere verwachtingen scheppen en deze snel waarmaken. En het product? Prima transcripties die voor mijn doel een in 1x-goed percentage haalden van 100%.”

Vera Verhage / Sociale Studies

Hanzehogeschool Groningen

Het team van transcriberen.nl reageerde vlot op mijn mailtjes en gaf duidelijke informatie. Vanwege onverwachte drukte duurde het uitvoeren van één van de opdrachten iets langer dan ik gewend was maar daarover werd duidelijk gecommuniceerd. Voor vervolgopdrachten zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten

Simone Goossens | Directiesecretaresse

Stadion Feyenoord

“Naar volle tevredenheid besteden wij al enkele jaren het transcriberen van onze jaarvergadering uit. Dit is een aanzienlijke opdracht, maar de transcriptie wordt altijd nauwkeurig, volledig en binnen de afgesproken tijd uitgewerkt. De samenwerking met Marinka® Transcriberen.nl ervaren wij als zeer prettig”.

Prof. Dr. Robbert Huijsman | Programmaleider

Vilans | Dementiezorg voor Elkaar

“Marinka® Transcriberen.nl deed topklus: 43 interviews met dementiehoogleraren uitgewerkt van opname tot perfect transcript. Dank!”

Pierre Spaninks

Pierre Spaninks, ZZP-expert (in ruste)

Als ZZP-expert interviewde ik met enige regelmaat deskundigen op aanpalende terreinen. De ene keer moet een interview nauwkeuriger en uitvoeriger worden uitgewerkt dan de andere keer. Als het er echt op aankomt vraag ik Marinka om het te laten transcriberen. Het resultaat is altijd top, het is altijd eerder klaar dan gedacht, en de prijs is toch heel redelijk.

Niko.eu

“Desondanks de Vlaamse dialecten en de technische topics, slaagde transcriberen.nl er steeds in op te leveren zoals afgesproken!”

Nicoline Langendijk

Team Laura Babeliowsky

“Al jaren werken we met plezier samen met Transcriberen. De waarde van het transcriberen van telefonische trainingen voor de businesscoach-opleiding is bijzonder groot. “De informatie beklijft echt veel beter door een transcriptie, dat wordt zeer door onze klanten gewaardeerd” vertelt Laura. De samenwerking met Marinka® Transcriberen.nl is efficiënt, de transcriptie wordt snel opgeleverd, zonder spelfouten en is een fijne leesbare transcriptie. Echt vakwerk!”

Nick Zonneveld | Senior onderzoeker

Vilans | Waardengedreven Integrale Zorg

“Als onderzoeker maak ik bij het transcriberen van mijn interviews graag gebruik van de diensten van Marinka® Transcriberen.nl. De transcripties zijn van hoge kwaliteit: nauwkeurig uitgewerkt en in correct Nederlands. Uploaden van opnames kan in een makkelijke (en veilige!) online omgeving. Er wordt snel gereageerd en deadlines worden altijd gehaald. Ik zou Transcriberen.nl zeker aanraden aan collega-onderzoekers.”

Loraine Visscher - University Medical Center Groningen

UMCG | Health Sciences

“Vanaf het opvragen van de offerte, tot het ontvangen van de laatste transcriptie, hebben wij de samenwerking met Marinka Transcriberen als heel fijn ervaren. De duidelijke manier van communiceren (over de termijn waarbinnen de transcripties klaar zouden zijn en over de gehanteerde prijzen), het snel kunnen uitwerken van onze 14 interviews en het gemak waarmee de interviews geüpload kunnen worden in een beveiligde omgeving was top. Bovendien zijn de transcripties erg secuur uitgewerkt en daarmee vormt het voor ons een mooie start voor de analyses.”

Linda Graanoogst

Met Gemak in het Nieuws

Marinka en haar team zijn super om mee samen te werken. Ze werken zeer accuraat, denken mee en leveren heel goed werk. Ze komen altijd hun afspraken na en waar het kan, komen zij met verrassende oplossingen. De transcripties zijn altijd netjes uitgewerkt en goed verzorgd. Ze doen altijd graag een stap extra en zorgen dat het op en top geregeld is. Ik ben heel blij dat ik regelmatig met dit topteam samen kan en mag werken.

Kees Boersma

VU Amsterdam

"Snel en prima werk! Transcriberen.nl heeft flink aantal Amerikaans Engelse interviews getranscribeerd op een goede en professionele manier"

Ineke Walravens

Walravens Associates | Uitblinken!

Klanten staan bij Marinka bovenaan. Al jaren verzorgen zij en haar medewerkers transcripties voor mij. Altijd op tijd en kwalitatief goed. Zelfs als het met de planning een keer heel spannend wordt, dan regelt ze het gewoon voor me. Ik voel me echt klant!

Els Maeckelberghe | Associate Professor Bioethics and Research Ethics

UMCG | Medische Wetenschappen

Accuraat, snel, consciëntieus, goed bereikbaar, betrouwbaar en veilig. Marinka weet al deze eigenschappen in te zetten en zo voor mij de geknipte partner om onze sensitieve interviews te transcriberen. Tevens toont ze dat ze goed voor haar team zorgt. Dat komt uiteindelijk de klant ten goede. En dit alles gecombineerd met enthousiasme en vrolijkheid.

Dr. Marjolein Herps | Senior medewerker Innovatie & Onderzoek – Persoonsgerichte zorg

Vilans

“Met Marinka® Transcriberen.nl heb ik in verschillende projecten samengewerkt, en naar grote tevredenheid. Het transcriberen van grote hoeveelheden interviews en focusgroepen doen ze snel, heel nauwkeurig en volgens afspraak. Ze ontzorgen ons hiermee enorm.”

Antoinette Reerink | Scientific Staff

Leyden Academy on Vitality and Ageing

Leyden Academy on Vitality and Ageing heeft goede ervaringen met Marinka Transcriberen.nl en haar team van transcribenten. Wat ons vooral zo aanspreekt is dat Marinka oprecht nieuwsgierig is naar nieuwe ontwikkelingen in wensen van klanten en geen moeite uit de weg gaat om daarop aan te sluiten.

Aartjan van Erkel

"Correcte en volledige transcripties, voor herhaling vatbaar, prima werk!"

 

 

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
× Stuur een whatsapp..