Referenties

“Transcriberen.nl werkt snel en nauwkeurig. Gemaakte afspraken worden nagekomen en als je per ongeluk iets verkeerd in de cliëntomgeving zet, is het binnen 10 minuten opgelost. De transcripten zien er verzorgd uit, zijn juist gespeld en grammaticaal correct. Ik zou iedereen transcriberen.nl aanbevelen.”

Suzanne Kroon en Rob Giel Onderzoekcentrum (RGOc)

“Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Marinka Transcriberen. De transcripties waren nauwkeurig en volledig, zelfs van twee uur durende focusgroepen. De communicatie was tijdig en duidelijk en afspraken werden nagekomen.”

KPMG

“De transcripties worden zeer zorgvuldig en correct uitgewerkt. Daarnaast verloopt de communicatie met transcriberen.nl heel soepel en zijn de transcripties snel klaar. Het was fijn samenwerken op deze manier!”

“Wij hebben de samenwerking met Marinka® Transcriberen.nl als uitermate prettig ervaren. De geluidsfragmenten kunnen op een gemakkelijke wijze online worden geüpload, waarna ze binnen een zeer korte tijd heel keurig en accuraat worden getranscribeerd. Ook de communicatie vonden wij erg prettig. We werden via de mail goed op de hoogte gehouden wanneer de nieuwe transcripten beschikbaar waren en kregen ook een mailtje als de transcripten bijna van hun beveiligde server werden verwijderd. Ook de flexibiliteit van de organisatie was zeer prettig: dat het aantal respondenten per geluidsfragment soms kon verschillen van wat van tevoren was afgesproken was geen enkel probleem. Kortom, wij raden Marinka® Transcriberen.nl zeker aan!”

Dr. Ruth Pel-Littel, Senior Programma Medewerker | Diny Stekelenburg, Onderzoeker

“Mijn ervaring met de werkwijze van Transcriberen.nl: meedenken vooraf, heldere verwachtingen scheppen en deze snel waarmaken. En het product? Prima transcripties die voor mijn doel een in 1x-goed percentage haalden van 100%.”

Accuraat, snel, consciëntieus, goed bereikbaar, betrouwbaar en veilig. Marinka weet al deze eigenschappen in te zetten en zo voor mij de geknipte partner om onze sensitieve interviews te transcriberen. Tevens toont ze dat ze goed voor haar team zorgt. Dat komt uiteindelijk de klant ten goede. En dit alles gecombineerd met enthousiasme en vrolijkheid.

Els Maeckelberghe | Associate Professor Bioethics and Research EthicsUMCG | Medische Wetenschappen

Als ZZP-expert interviewde ik met enige regelmaat deskundigen op aanpalende terreinen. De ene keer moet een interview nauwkeuriger en uitvoeriger worden uitgewerkt dan de andere keer. Als het er echt op aankomt vraag ik Marinka om het te laten transcriberen. Het resultaat is altijd top, het is altijd eerder klaar dan gedacht, en de prijs is toch heel redelijk.

Leyden Academy on Vitality and Ageing heeft goede ervaringen met Marinka Transcriberen.nl en haar team van transcribenten. Wat ons vooral zo aanspreekt is dat Marinka oprecht nieuwsgierig is naar nieuwe ontwikkelingen in wensen van klanten en geen moeite uit de weg gaat om daarop aan te sluiten.

Antoinette Reerink | Scientific StaffLeyden Academy on Vitality and Ageing

Klanten staan bij Marinka bovenaan. Al jaren verzorgen zij en haar medewerkers transcripties voor mij. Altijd op tijd en kwalitatief goed. Zelfs als het met de planning een keer heel spannend wordt, dan regelt ze het gewoon voor me. Ik voel me echt klant!

Marinka en haar team zijn super om mee samen te werken. Ze werken zeer accuraat, denken mee en leveren heel goed werk. Ze komen altijd hun afspraken na en waar het kan, komen zij met verrassende oplossingen. De transcripties zijn altijd netjes uitgewerkt en goed verzorgd. Ze doen altijd graag een stap extra en zorgen dat het op en top geregeld is. Ik ben heel blij dat ik regelmatig met dit topteam samen kan en mag werken.

Linda GraanoogstMet Gemak in het Nieuws

Het team van transcriberen.nl reageerde vlot op mijn mailtjes en gaf duidelijke informatie. Vanwege onverwachte drukte duurde het uitvoeren van één van de opdrachten iets langer dan ik gewend was maar daarover werd duidelijk gecommuniceerd. Voor vervolgopdrachten zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten

Vera Verhage / Sociale StudiesHanzehogeschool Groningen

"Correcte en volledige transcripties, voor herhaling vatbaar, prima werk!"

Aartjan van Erkel

“Al jaren werken we met plezier samen met Transcriberen. De waarde van het transcriberen van telefonische trainingen voor de businesscoach-opleiding is bijzonder groot. “De informatie beklijft echt veel beter door een transcriptie, dat wordt zeer door onze klanten gewaardeerd” vertelt Laura. De samenwerking met Marinka® Transcriberen.nl is efficiënt, de transcriptie wordt snel opgeleverd, zonder spelfouten en is een fijne leesbare transcriptie. Echt vakwerk!”

Nicoline Langendijk Team Laura Babeliowsky

“Vanaf het opvragen van de offerte, tot het ontvangen van de laatste transcriptie, hebben wij de samenwerking met Marinka Transcriberen als heel fijn ervaren. De duidelijke manier van communiceren (over de termijn waarbinnen de transcripties klaar zouden zijn en over de gehanteerde prijzen), het snel kunnen uitwerken van onze 14 interviews en het gemak waarmee de interviews geüpload kunnen worden in een beveiligde omgeving was top. Bovendien zijn de transcripties erg secuur uitgewerkt en daarmee vormt het voor ons een mooie start voor de analyses.”

Loraine Visscher - University Medical Center GroningenUMCG | Health Sciences

"Snel en prima werk! Transcriberen.nl heeft flink aantal Amerikaans Engelse interviews getranscribeerd op een goede en professionele manier"

Kees BoersmaVU Amsterdam

“Naar volle tevredenheid besteden wij al enkele jaren het transcriberen van onze jaarvergadering uit. Dit is een aanzienlijke opdracht, maar de transcriptie wordt altijd nauwkeurig, volledig en binnen de afgesproken tijd uitgewerkt. De samenwerking met Marinka® Transcriberen.nl ervaren wij als zeer prettig”.

Simone Goossens | DirectiesecretaresseStadion Feyenoord

“Als onderzoeker maak ik bij het transcriberen van mijn interviews graag gebruik van de diensten van Marinka® Transcriberen.nl. De transcripties zijn van hoge kwaliteit: nauwkeurig uitgewerkt en in correct Nederlands. Uploaden van opnames kan in een makkelijke (en veilige!) online omgeving. Er wordt snel gereageerd en deadlines worden altijd gehaald. Ik zou Transcriberen.nl zeker aanraden aan collega-onderzoekers.”

Nick Zonneveld | Senior onderzoekerVilans | Waardengedreven Integrale Zorg

“Met Marinka® Transcriberen.nl heb ik in verschillende projecten samengewerkt, en naar grote tevredenheid. Het transcriberen van grote hoeveelheden interviews en focusgroepen doen ze snel, heel nauwkeurig en volgens afspraak. Ze ontzorgen ons hiermee enorm.”

Dr. Marjolein Herps | Senior medewerker Innovatie & Onderzoek – Persoonsgerichte zorgVilans

“Marinka® Transcriberen.nl deed topklus: 43 interviews met dementiehoogleraren uitgewerkt van opname tot perfect transcript. Dank!”

Prof. Dr. Robbert Huijsman | ProgrammaleiderVilans | Dementiezorg voor Elkaar

“Desondanks de Vlaamse dialecten en de technische topics, slaagde transcriberen.nl er steeds in op te leveren zoals afgesproken!”

Niko.eu

 

Stuur ons een bericht
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram