Referenties

Vera Verhage / Sociale Studies

Hanzehogeschool Groningen

Het team van transcriberen.nl reageerde vlot op mijn mailtjes en gaf duidelijke informatie. Vanwege onverwachte drukte duurde het uitvoeren van één van de opdrachten iets langer dan ik gewend was maar daarover werd duidelijk gecommuniceerd. Voor vervolgopdrachten zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten

Simone Goossens | Directiesecretaresse

Stadion Feyenoord

“Naar volle tevredenheid besteden wij al enkele jaren het transcriberen van onze jaarvergadering uit. Dit is een aanzienlijke opdracht, maar de transcriptie wordt altijd nauwkeurig, volledig en binnen de afgesproken tijd uitgewerkt. De samenwerking met Marinka® Transcriberen.nl ervaren wij als zeer prettig”.

Prof. Dr. Robbert Huijsman | Programmaleider

Vilans | Dementiezorg voor Elkaar

“Marinka® Transcriberen.nl deed topklus: 43 interviews met dementiehoogleraren uitgewerkt van opname tot perfect transcript. Dank!”

Niko.eu

“Desondanks de Vlaamse dialecten en de technische topics, slaagde transcriberen.nl er steeds in op te leveren zoals afgesproken!”

Nicoline Langendijk

Team Laura Babeliowsky

“Al jaren werken we met plezier samen met Transcriberen. De waarde van het transcriberen van telefonische trainingen voor de businesscoach-opleiding is bijzonder groot. “De informatie beklijft echt veel beter door een transcriptie, dat wordt zeer door onze klanten gewaardeerd” vertelt Laura. De samenwerking met Marinka® Transcriberen.nl is efficiënt, de transcriptie wordt snel opgeleverd, zonder spelfouten en is een fijne leesbare transcriptie. Echt vakwerk!”

Nick Zonneveld | Senior onderzoeker

Vilans | Waardengedreven Integrale Zorg

“Als onderzoeker maak ik bij het transcriberen van mijn interviews graag gebruik van de diensten van Marinka® Transcriberen.nl. De transcripties zijn van hoge kwaliteit: nauwkeurig uitgewerkt en in correct Nederlands. Uploaden van opnames kan in een makkelijke (en veilige!) online omgeving. Er wordt snel gereageerd en deadlines worden altijd gehaald. Ik zou Transcriberen.nl zeker aanraden aan collega-onderzoekers.”

Loraine Visscher - University Medical Center Groningen

UMCG | Health Sciences

“Vanaf het opvragen van de offerte, tot het ontvangen van de laatste transcriptie, hebben wij de samenwerking met Marinka Transcriberen als heel fijn ervaren. De duidelijke manier van communiceren (over de termijn waarbinnen de transcripties klaar zouden zijn en over de gehanteerde prijzen), het snel kunnen uitwerken van onze 14 interviews en het gemak waarmee de interviews geüpload kunnen worden in een beveiligde omgeving was top. Bovendien zijn de transcripties erg secuur uitgewerkt en daarmee vormt het voor ons een mooie start voor de analyses.”

Kees Boersma

VU Amsterdam

"Snel en prima werk! Transcriberen.nl heeft flink aantal Amerikaans Engelse interviews getranscribeerd op een goede en professionele manier"

Dr. Marjolein Herps | Senior medewerker Innovatie & Onderzoek – Persoonsgerichte zorg

Vilans

“Met Marinka® Transcriberen.nl heb ik in verschillende projecten samengewerkt, en naar grote tevredenheid. Het transcriberen van grote hoeveelheden interviews en focusgroepen doen ze snel, heel nauwkeurig en volgens afspraak. Ze ontzorgen ons hiermee enorm.”

Aartjan van Erkel

"Correcte en volledige transcripties, voor herhaling vatbaar, prima werk!"

 

 

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
× Stuur een whatsapp..