Hoe werken wij?

Ten behoeve van onder andere onderzoeken en afstudeerprojecten, zetten wij digitaal opgenomen interviews om in tekst. Wij transcriberen dagelijks zowel Nederlandstalige als Engelstalige interviews. Ook andere talen behoren tot onze mogelijkheden. Ook is het nog steeds mogelijk om analoge minicassettes aan te bieden ter transcriptie. Aangezien dit bijzonder weinig voorkomt, kunnen we hierover afspraken op maat maken.

Wij hanteren verschillende uitwerkvormen: het is van belang dat u duidelijk aangeeft welke vorm uw voorkeur heeft. Letterlijk of woordelijk; daar zit toch een flink verschil tussen! Bovendien kunt u ook de keuze maken om van niet lopende zinnen, lopende zinnen te laten maken. Dit is echter extra werk voor onze transcribent, dus als u hierover twijfelt, neem dan zeker even contact met ons op! Dat voorkomt onduidelijkheden of miscommunicatie.

Om u een beeld te geven van de verschillende transcriptievormen hebben wij hieronder de verschillende uitwerkvormen uitgeschreven in dit document.

Focusgroepen transcriberen

Wij  transcriberen naast interviews ook groepsinterviews (focusgroepen) of vergaderingen in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Wij zullen de verschillende sprekers duidelijk in de transcriptie onderscheiden, voor zover nodig én mogelijk. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden en bespreken graag de specifieke wensen met u. Ook voor deze vorm van transcriberen kunt u weer een keuze maken uit de verschillende uitwerkvormen.

Dictaten transcriberen 

Het uitwerken van dictaten en digitaal opgenomen telefoongesprekken, behoort ook tot de mogelijkheden  U kunt het uit te werken dictaat of interview inspreken via een speciaal telefoonnummer (voice-mail by email) en wij werken dit meteen voor u uit. Met u wordt nader besproken wat de vervolgactie(s) moet(en) zijn. Deze service is bijvoorbeeld ideaal wanneer u geen secretaresse heeft en de correspondentie of verslaglegging niet zelf kunt doen.

 

Stuur ons een bericht
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram