Voor- en nadelen

Transcriberen van vergadering of een notulist inzetten?Transcriberen van vergadering of een notulist inzetten?

Voor- en nadelen….

Een vergadering notuleren: voor de ene secretaresse een ramp, voor de andere secretaresse hét moment om weer even goed bijgepraat te worden over lopende projecten, commerciële en financiële zaken binnen de organisatie.

Maar ja, vaak hoort een vergadering notuleren er gewoon bij als secretaresse. Maar als je daarnaast ook een actieve rol hebt tijdens de vergadering of verantwoordelijk bent voor bijvoorbeeld het bedienen van de presentatie, is dat eigenlijk een onaangename rol. Het is ook onhandig wanneer je, na de vergadering, ook een gedegen, betrouwbaar en neutraal verslag moet gaan opleveren.

​Alles bij elkaar: erg tijdrovend; aanwezig zijn, notuleren, uitwerken en actielijst maken…. Dat kan makkelijker!


​” Een gedegen, betrouwbaar en neutraal verslag.
Geen uitstelgedrag meer! Op tijd een verslag in de inbox! “

​Wat kan dan een oplossing zijn? Juist! Het opnemen van vergaderingen, overleggen, brainstormsessies of welke groepsbijeenkomst dan ook! U neemt op met een digitaal opnameapparaat, zorgt voor een moderator/voorzitter die de deelnemers wijst op het opnemen én transcriberen van de opname en u stuurt de opname naar Marinka® transcriberen.nl. Nadat wij met u de instructies en uw wensen hebben doorgenomen gaan wij aan de slag en werken de opname uit tot een woordelijk verslag (in schrijftaal).


” Onpartijdig, onafhankelijk en aantrekkelijk geprijsd! “

Stuur ons een bericht
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram